Φωτοχρωμικοί Φακοί- Essilor Transitions

essilor

Φωτοχρωμικός φακός είναι ο όρος που δίνεται σε έναν τύπο φακού που αλλάζει  αυτόματα την απόχρωση του, σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού. Το Transitions είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους φωτοχρωμικούς φακούς. Στην Essilor, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φακών Transitions. Αυτό περιλαμβάνει γρήγορο αποχρωματισμό, επιλογή πολλών χρωμάτων και βελτιωμένη αντίληψη, οπτική προστασία και άνεση.
 
Οι  φακοί Τransitions προσαρμόζονται αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Σε εσωτερικούς χώρους είναι διαυγείς και λευκοί και όταν μεταφέρεστε σε εξωτερικούς χώρους και είστε εκτεθειμένοι στο φως του ήλιου, σκουραίνουν αυτόματα. Οι φακοί Transitions είναι επίσης γνωστοί και ως έξυπνοι φακοί.
 
Όταν οι φακοί Transitions εκτίθενται σε υπεριώδες φως, τα μόρια του φακού αλλάζουν διάταξη και προκαλούν σκουρότητα. Αυτό μπορεί να προσφέρει βέλτιστη οπτική άνεση και προστασία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Οι φακοί Transitions εξακολουθούν να σκουραίνουν ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες, αφού η ακτινοβολία UV μπορεί να διαπεράσει τα σύννεφα. Οι περισσότεροι φωτοχρωμικοί φακοί συνήθως δεν σκουραίνουν στο αυτοκίνητο, καθώς τα παρμπρίζ εμποδίζουν το μεγαλύτερο μέρος του υπεριώδους φωτός. Στην Essilor, διαθέτουμε φακούς Transitions που σκουραίνουν πίσω από ένα παρμπρίζ, καθώς και μια πλήρη γκάμα φωτοχρωμικών φακών με διαφορετικά οφέλη. Μπορείτε να συνδυάσετε τον σχεδιασμό φακού που έχετε επιλέξει με αυτήν την προηγμένη, έξυπνη τεχνολογία, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη οπτική άνεση και προστασία σε όλες τις συνθήκες.
 
Οι φακοί Transitions προσαρμόζονται άμεσα στο μεταβαλλόμενο φως, δημιουργώντας την τέλεια απόχρωση ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Αυτό είναι πολύ πρακτικό για ένα άτομο που φοράει γυαλιά, καθώς προσφέρει την κατάλληλη λύση όπου κι αν βρίσκεστε. Σκεφτείτε πόσο άβολο είναι κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας ή τη δουλειά σας να αλλάζετε τα γυαλιά σας σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού. 
 
Φορώντας γυαλιά με φακούς Transitions έχετε επαρκή προστασία από τον ήλιο, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγιούς όρασης. Έχει αποδειχθεί ότι η υπερβολική έκθεση στο υπεριώδες φως και το μπλε-ιώδες φως μπορεί να συμβάλει σε δυσλειτουργικές καταστάσεις για την υγεία των ματιών σας, όπως ο καταρράκτης και ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία. Φορώντας φακούς με επαρκή προστασία, μπορείτε να μειώσετε αυτόν τον κίνδυνο. Οι φακοί Transitions με γρήγορη τεχνολογία αποχρωματισμού είναι μια χρήσιμη καθημερινή λύση καθώς προστατεύουν τα μάτια σας από όλες τις συνθήκες φωτισμού.