Προϊόντα

Υψηλής ποιότητας και αισθητικής γυαλιά οράσεως, ηλίου, και φακοί επαφής.
Ανακαλύψτε τα στα δύο καταστήματά μας στην καρδιά της πόλης της Κω.

Τα Προϊόντα

Ξεχωρίστε! Δείξτε στον κόσμο ότι σκέφτεστε διαφορετικά, επιλέγοντας την υψηλή ποιότητα, τα καινοτόμα σχέδια, και την εξειδίκευση των Οπτικών Πετρά.

Γυαλιά ηλίου

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Σκελετοί εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, τους οποίους προσαρμόζουμε πάνω στο κάθε πρόσωπο, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη άνεση στους πελάτες μας. Φακοί με πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Πολωτικούς ή με εσωτερικές επιστρώσεις προστασίας από τη UVA και UVB ακτινοβολία, σε οργανικό υλικό ή κρύσταλλο, σίγουρα στα καταστήματά μας θα βρείτε γυαλιά που να εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες.

Σκελετοί γυαλιών οράσεως

Με έμφαση στη σωστή εφαρμογή, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση της διαθλαστικής διόρθωσης, διαθέτουμε σκελετούς για κάθε πρόσωπο, ελαφρείς και ανθεκτικούς. Πάστινοι, μεταλλικοί ή griff σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά και all time classic ή vintage κομμάτια. Γυαλιά που γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Στα καταστήματα μας θα βρείτε πάντα υποστήριξη σε service και ανταλλακτικά.

Διορθωτικοί φακοί γυαλιών

Η πολυετής εμπειρία μας, εγγυάται την εκτέλεση της διαθλαστικής διόρθωσης με τη μέγιστη ακρίβεια. Συστήνουμε προσωποποιημένες προτάσεις στον κάθε διοπτροφόρο ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς του και τις απαιτήσεις του. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς στα καινοτόμα προϊόντα, εξειδικευόμαστε στους πολυεστιακούς φακούς και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής οφθαλμικών φακών. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε πάντα το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στους πελάτες μας.

Φακοί επαφής & Υγρά φακών

Διαθέτουμε άμεσα παραδοτέους φακούς επαφής, διαφόρων τύπων (μηνιαίους, ημερήσιους, χρωματιστούς). Αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες αστιγματικών, πολυεστιακών και κερατοκωνικών φακών. Στα καταστήματα μας θα βρείτε υγρά καθαρισμού και ενυδάτωσης για μαλακούς και σκληρούς φακούς επαφής, καθώς επίσης θήκες, βεντούζες κ.ά.

Αλυσίδες και κορδονάκια

Συνδυάζουμε τη μόδα με τη χρηστικότητα. Αλυσίδες που δίνουν μια κομψή νότα στα γυναικεία γυαλιά, κορδονάκια που θα χρησιμεύσουν ώστε να μην χάσετε τα γυαλιά σας και λαστιχάκια για πιο σταθερή στήριξη των γυαλιών στους μικρούς μας φίλους.

Θήκες γυαλιών, πανάκια καθαρισμού

Στα καταστήματά μας θα βρείτε θήκες, spray καθαρισμού, πανάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ για γυαλιά.

Οι Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Μεγάλα διεθνή brands, εγχώριοι σχεδιαστές και premium no-name μάρκες, με κοινό παρανομαστή την υψηλή ποιότητα, θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις.

Στα Γυαλιά Ηλίου & Σκελετούς Οράσεως

Στους Φακούς Επαφής

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Κύριος συνεργάτης μας στους οφθαλμικούς φακούς είναι η εταιρεία ESSILOR, η οποία καλύπτει κατασκευαστικά όλα τα προβλήματα διάθλασης και τις ανάγκες των χρηστών στη σύγχρονη εποχή, μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Σταθερή αξία στο χώρο των οφθαλμικών φακών παραμένει και η ελληνική εταιρεία UNILENS με την οποία συνεργαζόμαστε.

Η κατασκευή των διορθωτικών γυαλιών πραγματοποιείται στο εργαστήριο μας, με υπερσύγχρονα μηχανήματα ακριβείας και πάντα υπό την επίβλεψη και τον έλεγχο από διπλωματούχο οπτικό.

47+ έτη Εμπειρίας

Ποιότητα

Επιστημονική κατάρτιση

Υπευθυνότητα

Ευγένεια

Ξεχωρίστε Συνδυάζοντας
το Στυλ
με την Ποιότητα