Υπηρεσίες

Στα Οπτικά Πετρά, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα στους πελάτες μας.
Είτε πρόκειται για εξατομικευμένες προτάσεις για την καλύτερη διόρθωση του διαθλαστικού προβλήματος, είτε για την εκτέλεση συνταγής γυαλιών και το service αυτών, χρησιμοποιούμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υλικών και τεχνολογιών στο υπερσύγχρονο εργαστήριό μας.

1. Εξειδικευμένες Λύσεις

Στα καταστήματά μας, θα βρείτε λύση σε κάθε πρόβλημα.

Μονοεστιακοί Φακοί

Οι μονοεστιακοί φακοί, διορθώνουν διαθλαστικά προβλήματα της μακρινής ή κοντινής όρασης.

Πολυεστιακοί Φακοί

Οι πολυεστιακοί φακοί, συνδυάζουν με τον πλέον εξελιγμένο τρόπο την διόρθωση της μακρινής με την κοντινή όραση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φακοί Διαβαθμισμένης Κοντινής Όρασης

Οι φακοί διαβαθμισμένης κοντινής όρασης, για τους πρεσβύωπες με αυξημένη ανάγκη ενίσχυσης τόσο της κοντινής, όσο και της μεσαίας απόστασης (υπολογιστής).

“Έξυπνοι” Μονοεστιακοί φακοί

Οι “έξυπνοι” μονοεστιακοί φακοί με σχεδιασμό που προσφέρει άνετη και ξεκούραστη όραση σε άτομα που η τεχνολογία (smartphone και tablet) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φακοί που Μπλοκάρουν την Μπλε Ακτινοβολία

Φακοί που μπλοκάρουν μέρος της μπλε ακτινοβολίας και προστατεύουν τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειές της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φωτοχρωμικοί Φακοί

Φακοί φωτοχρωμικοί, new generation, που ενεργοποιούνται με την UV ακτινοβολία και προσφέρουν διόρθωση του διαθλαστικού προβλήματος συνδυασμένου με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία με πολύ πρακτικό και κομψό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2. Service Γυαλιών

Υποστηρίζουμε με service και ανταλλακτικά τους σκελετούς γυαλιών οράσεως και ηλίου. Καθαρίζουμε και αντικαθιστούμε βραχίονες, επιρρίνια, νήμα nylor, βίδες και φροντίζουμε για την σωστή εφαρμογή των γυαλιών στο πρόσωπο.

3. Φακοί Επαφής - How To

Υποστηρίζουμε τους νέους χρήστες φακών επαφής συστήνοντάς τους προϊόντα κατάλληλα για τα μάτια και την όρασή τους και εκπαιδεύοντάς τους στον σωστό τρόπο εφαρμογής, χρήσης και καθαρισμού των φακών.

4. Συμβουλευτική Αγορών

Έχουμε γνώσεις, έχουμε άποψη, έχουμε λύσεις. Οι ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας, η προσωπικότητα και οι ανάγκες τους, μας οδηγούν σε εξατομικευμένες προτάσεις. Με επαγγελματισμό και συνέπεια δίνουμε τις καταλληλότερες επιλογές προϊόντων στους πελάτες μας.

Έχουμε ό,τι Χρειάζεστε

Είμαστε η Νο1 στάση στην Κω για όλες τις ανάγκες σας στα γυαλιά οράσεως, ηλίου και φακούς επαφής.

Στα Οπτικά Πετρά, θα τα δείτε όλα ''διαφορετικά''. Μπορείτε να τα έχετε όλα, από τα ξεχωριστά και καινοτόμα σχέδια στα γυαλιά ηλίου, μέχρι την καταρτισμένη άποψη και συμβουλευτική στα γυαλιά οράσεως υψηλής ποιότητας.