Σχετικά με Εμάς

Εκεί που η συνέπεια ως προς την ποιότητα, συναντάει τις εξατομικευμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής.

Οπτικά Πετρά

Τα Οπτικά Πετρά, από το 1976 διαγράφουν μια αυξανόμενη πορεία στον χώρο των οπτικών. Με έδρα της επιχείρησης το νησί του Ιπποκράτη, την Κω, το brand κινείται πάντα στα διεθνή πρότυπα τόσο ως προς την καινοτομία και τον σχεδιασμό, όσο και στις νέες τεχνολογίες στα οπτικά. Όλα αυτά με γνώμονα πάντα την μεγαλύτερη ικανοποίηση και εμπειρία του πελάτη μας.

Τα Οπτικά Πετρά, συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες οπτικών, αλλά και με μικρότερες εγχώριες, καθώς και no-name premium μάρκες, στηρίζοντας έτσι και την ελληνική αγορά, κρατώντας πάντα τον πήχη της ποιότητας ψηλά.
''Η 47+ ετών εμπειρία, η τεχνογνωσία, και η επιστημονική μας κατάρτιση. Η υψηλή ποιότητα, και ο καλαίσθητος σχεδιασμός των προϊόντων μας. Το χαμόγελο και ο σεβασμός μας απέναντι στον πελάτη μας. Το ευχάριστο και το μοντέρνο περιβάλλον των καταστημάτων μας. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε…αναμειγνύονται, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας’’.

Οι Αξίες Μας

Επαγγελματισμός

Συνέπεια

Έμφαση στην Ποιότητα

Υπευθυνότητα

Ευγένεια

Επαγγελματισμός

Συνέπεια

Έμφαση στην Ποιότητα

Υπευθυνότητα

Ευγένεια

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΟΠΤΙΚΟΣ, 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η Ελένη Πετρά, είναι η επιχειρηματίας και η ήρεμη δύναμη πίσω από το τιμόνι των Οπτικών Πετρά. Από το 2001, με 23+ έτη εμπειρίας, και επιστημονική κατάρτιση στην φαρέτρα της, είναι διπλωματούχος οπτικός δεύτερης γενιάς.

Ευγενική, επικοινωνιακή, problem solver, και πάντα ενημερωμένη, δίνει την μέγιστη σημασία στην επιλογή των γυαλιών και προϊόντων στα καταστήματά της. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υλικών, την καινοτομία, και τον καλαίσθητο σχεδιασμό, επιλέγει να στηρίζει παράλληλα την εγχώρια αγορά, επιλέγοντας στα καταστήματά της και γυαλιά ελληνικών ή και no-name brand υψηλής ποιότητας, που όμως υπόσχονται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.